På topp?

Det blev inte som planerat. Som vanligt. Nu är siktet inställt för nytt försök i höst. Vi får finna oss i det, vi har inget val.

Hade ett breakdown i går, jag grät utan att jag visste varför. Troligtvis är det hormoner, av någon anledning kom aldrig mensen förra månaden. Vill bara berätta att den är här nu och den är förbannad! JAG ORKAR INTE!

I bakgrunden står nyhetsmorgon på, temat är amning. Skämtar ni med mig!?

Jag känner mig dömd, ful, fet och finnig. Det känns som jag har rullat mig i blod, klumpar av blod. Nu känner jag mig äcklig också. Torkar fiffin så ofta att jag får sår. Hörrni, vi hörs en annan gång. Närmare IVF 2.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>